В межах договору про рейтингове обслуговування, офіційним листом від 29.12.2011 р. ПАТ «Агрокомбанк» повідомило Національне рейтингове агентство «Рюрік» про виникнення наступної інформації:

«1. Відповідно до програми розвитку ПАТ «Агрокомбанк», з 26.12.2011 р. розпочало роботу Київське відділення №3, яке розташоване за адресою: вул. Будіндустрії, 7. Мережа ПАТ «Агрокомбанк» нараховує 4 повнофункціональних відділення комплексного обслуговування в містах Києві і Житомирі та 29 відділень для обслуговування населення в місті Києві та області.

2. У Міністерстві фінансів України 12.12.2011 р. відбувся дев’ятнадцятий конкурс з визначення уповноважених банків України, через які має здійснюватись виплата заробітної плати працівникам бюджетних установ та державної соціальної допомоги. За результатами конкурсу ПАТ «Агрокомбанк» визначено переможцем».

Детальніше на офіційному сайті ПАТ «Агрокомбанк»

Розширення територіальної присутності та визнання Банку переможцем конкурсу з визначення уповноважених банків України, через які має здійснюватись виплата заробітної плати працівникам бюджетних установ та державної соціальної допомоги, є позитивними факторами, що підтримують довгостроковий кредитний рейтинг ПАТ «Агрокомбанк» на рівні інвестиційної категорії.

Довгостроковий кредитний рейтинг позичальника ПАТ «Агрокомбанк» підтримується НРА «Рюрік» на рівні uaBBB з прогнозом «стабільний».


Перейти на персональну сторінку ПАТ «Агрокомбанк» на сайті НРА «Рюрік»