В процесі здійснення планової процедури оновлення кредитного рейтингу позичальника ПАТ «Агрокомбанк», Національному рейтинговому агентству «Рюрік» Замовником надано наступну інформацію:

«ПАТ «Агрокомбанк» отримав дозвіл Національного Банку України на відкриття ще одного відділення.

Відкриття відбудеться 3 лютого на території найкрупнішого сервісного центру Scania в східній Європі, за адресою Велика Кільцева, 22. Відділення створюється для обслуговування давнього партнера Банку – ТОВ «Проскан», його партнерів та клієнтів компанії.

Відділення надає повний спектр банківських послуг для корпоративних клієнтів та їх персоналу. Мережа ПАТ «Агрокомбанк» вже нараховує 5 повнофункціональних відділень комплексного обслуговування в Києві та Житомирі, та 29 – міні-відділень для обслуговування населення в Києві та області».

Детальніше на офіційному сайті ПАТ «Агрокомбанк»

Розширення територіальної присутності є позитивним фактором, що підтверджує інвестиційний рівень довгострокового кредитного рейтингу ПАТ «Агрокомбанк».

Довгостроковий кредитний рейтинг позичальника ПАТ «Агрокомбанк» підтримується НРА «Рюрік» на рівні uaBBB з прогнозом «стабільний».


Перейти на персональну сторінку ПАТ «Агрокомбанк» на сайті НРА «Рюрік»